Tyylikkäät seinämaalaukset ammattitaidolla

Mikä kuva saa sinut hyvälle tuulelle? Kodin ja työpaikan valkoiset seinät ovat usein mielikuvituksettomia ja ankeita. Harmoninen, tyylillä tehty seinämaalaus luo iloa ja viihtyvyyttä tiloihin. Parhaimmillaan seinämaalaus inspiroi katsojaa ja tukee mielenterveyttä. 

Seinämaalauksen edut ovat mm. turvallisuus, hygieenisyys ja edullisuus. Siellä missä perinteiset taulut voivat aiheuttaa vaaratilanteita (esim.  putoamisvaara) niin seinämaalaus pysyy seinällä. 

No entäs taloudellinen riski? Mitä jos maalauksesta ei tulekaan sellainen kuin ajattelin? Seinämaalaus suunnitellaan aina etukäteen ja siitä voidaan tehdä tietokonemallennus. Värisävyt valitaan sisustukseen sopiviksi ja koko tila ja tyyli huomioiden. Näillä seikoilla seinämaalaukselle saadaan pitkä elinkaari. Hulppeankin seinämaalauksen saa jopa alle tonnilla, joten se ei ole kuin lyhyen loman hintainen. 

Seinämaalauksen aiheeksi kannattaa valita ensisijaisesti sellainen kuva, joka inspiroi ja saa aikaa hyvää oloa. On myös tärkeä, että teema on lähellä sydäntä ja se innostaa unelmoimaan.

Seinämaalauksiin sopii mainiosti myös symboliikka. Eli vain mielikuvitus on rajana sille, mitä seinälle voidaan maalata. 

Kiinnostuitko seinämaalauksesta? 

Pyydä tarjous seinämaalauksesta alla olevalla lomakkeella!

  Seinämaalaus hinnasto

  Seinämaalauksen hinta muodostuu useasta tekijästä. On kuitenkin kohtuulllista, että saat alustavan tarjouksen tai urakan projektista.

  Tässä muutamia esimerkkejä hinnoittelusta.

  Yksinkertaiset seinämaalaukset sisältäen kulut.

  • 1m*2,6m 720€
  • 2m*2,6m 920€
  • 3m*2,6m 1120€
  • 4m*2,6m 1320€
  • 5m*2,6m 1520€

  Monimutkaiset tarkat seinämaalauksen, jotka kestävät useita päiviä tai viikkoja hinnoitellaan pääsääntöisesti 500€/päivä+kulut.